Praktische Informatie

Meer weten over het IMMUUN PRO SYMPOSIUM?

Neem contact op met Springer Healthcare via nascholing@springer.com

Accreditatie wordt per uitzending aangevraagd voor de primaire doelgroepen.

Doelgroepen en toegankelijkheid

Het Immuun Pro Symposium bevat meerdere programmaonderdelen. Deze programmaonderdelen zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen en zijn daarom niet allemaal breed toegankelijk. Uw toegang is afhankelijk van uw functie binnen de gezondheidszorg en uw eventuele bevoegdheid om geneesmiddelen voor te schrijven.

Samengevat zijn de programmaonderdelen als volgt beschikbaar:

Bent u in het bezit van een BIG-nummer* en bent u tevens voorschrijfbevoegd? -> Alle uitzendingen zijn voor u toegankelijk. Bent u in het bezit van een BIG-nummer*, maar niet voorschrijfbevoegd? -> De uitzendingen Oncologieverpleegkunde en Data sharing zijn voor u toegankelijk. Heeft u geen BIG-nummer? -> Alleen de uitzending Data sharing is voor u toegankelijk.

* Een BIG-nummer wordt toegekend aan artsen, apothekers, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten, tandartsen, verloskundigen en verpleegkundigen.

Registreren, aanmelden en kijken.

Om aan te melden voor een (of meer)uitzendingen dient u een account aan te maken. Dat gaat eenvoudig via de homepage.

Deze nascholing wordt mogelijk gemaakt door Roche en Springer Healthcare. Indien u deelneemt aan deze nascholing dan worden uw persoonsgegevens tevens door Roche verwerkt als separate verwerkingsverantwoordelijke. Roche bewaart uw contactgegevens en informatie over uw interesses om uw ervaring met onze producten en diensten continu te verbeteren. Het verwerken van uw persoonsgegevens vindt plaats overeenkomstig het privacy policy van Roche Nederland (https://www.roche.nl/privacy-policy/) en Springer (https://www.mednet.nl/privacy-statement.html).NL/ATEZ/1812/0043g

contact met organisatie

Springer Healthcare

Walmolen 1
3994 DL Houten
Nederland

0031 (0)30 6383838